torsdag 29 maj 2008

Recept Swapp - Pasta

Tillsammans med fisken så kom det även ett gäng recept med pasta. Men tyvärr kom ett bidrag inte fram till swappmamman utan hamnde på villovägar. Men dessa 7 recept fick jag, varav det första är mitt "Makaronilåda Med Ädelost".







Recept Swapp - Fisk

Igår damp det ner ett tjockt brev här hemma med 8 härliga recept med fisk. Funderar nästan på om jag ska prova något idag, var faktiskt länge sedan vi åt fisk nu.Mitt är det första bruna med "Dragonfisk".

onsdag 28 maj 2008

Brorsans Grattis Kort

Igår fyllde brorsan år, och kunde bara inte låta bli att lifta ett kort som jag hittade i Christels Blogg - den var bara för härlig och häftig. Tyckte att kortet passade perfekt till brorsan som är singel.Men vilket reaktions jag fick av brorsan sen, den lever jag på lääääänge!!!


Framsidan av kortet


Baksidan av kortet

Recept Swapp - Kakor

Var med i två swappar på Scrappiz som hade samma swappmamma, så i samma brev så kom det ett gäng kort med kakrecept. passar mig alldeles perfekt nu eftersom att man fyller år om en vecka. Men tyvärr så var det samma sak här, att ett recept kommit på villovägar.
Men här var det sju som kom fram och det är det första som är mitt med "Citronbiskvier".




Recept Swapp - MatBröd

För ett tag sedan kom korten tillbaka från den receptswapp jag var med i på Scrappiz, denna gång så var det matbröd. Men tyvärr så fick man inte tillbaka alla 8 eftersom att det var några som kommit på villovägar.
Men här dom 6 jag fick tillbaka, min är den första "Vitlöksbrödet".





Grattis Kort Till En Pojk

Syrrans kompis son fyllde 1 år för ett tag sedan, fick då i uppdrag av henne att göra ett 1 års kort åt honom.Resultatet blev så här:


torsdag 22 maj 2008

Dop & Bebis Kort

Igår kväll blev det två kort gjorda för mig.Bebiskortet är beställt och dopkortet var ett test på en mall - men nöjd blev jag iaf.



Det här kortet har jag gjort till mamma.Hon beställde ett att ge till våran släktning som fick en dotter för en månad sedan.




Tog fram mallen för den här klänningen i förrgår, och bara måste prova att göra ett kort.Så eftersom att flickornas kusin ska döpas nästa helg, så gjorde jag ett åt henne som dom ska få ta med och ge.Har inte fixat insidan än, men det ska oxå hinnas med att göra innan dess....

tisdag 20 maj 2008

Klippt Mallar

Idag kom jag på att det kanske kan vara bra att ha mallar av de olika slag. Kom först att tänka på de söta dopklänningskorten och dopskon, men fick söka å fråga länge innan jag hittade dom - men till slut så.Hittade två mallar med dopskon, en utan snörning och en med snörning. Var samma sak med dopklänningen, en som jag tyckte passade bättre till flicka och en som passade till pojke - men det är väl som man gör det.

Måste ju bara ta och prova och göra dopklänningen någon dag, den såg ju bara såååå söt ut alltså. Så man får väl hoppas att man blir bjuden på dop snart så man får tillfälle att ge bort den, kanske till min släktning som fick en dotter för ett tag sedan.Har ju inte den kontakten med honom, så det tror jag inte att det blir.....men men....

lördag 17 maj 2008

Recept Swapp - Fetaost

För ett tag sedan la jag upp en swapp inne på Svensk Scrapbooking. Det var så många intresserade att det blev två grupper, så totalt fick jag 30 kort. Så nu har jag verkligen recept med fetaost å jag som verkligen älskar fetaost i maten, det blir så otroligt gott.Det är mitt bidrag som är först i varje grupp.

Grupp 1


Grupp 2


måndag 12 maj 2008

Beställnings Kort

Nu i helgen så har jag fått klart ett beställningskort, som RTP styrelsen som pappa sitter i har beställt. De har en styrelsemedlem som blev pappa för första gången vid 47 års ålder, fick en liten flicka.Så nu till helgen ska de ha styrelsemöte och ge honom en liten present till flickan med kortet som jag har gjort.


onsdag 7 maj 2008

Tradera Vinst

Har börjat köpa min QK dies på Tradera, blir en aning billigare än att gå direkt och köpa på affären. i helgen så la jag ett bud på två tags, det hamnade på 49 kr. Tycker inte jag är sååå dyrt eftersom att dom kostar ca 55-65 i affärn beroende på var man handlar. Igår fick jag hem min vinst, och jag är jättenöjd.




Idag fick jag hem en stämpel från Magnolia som jag fick köpa billigt genom en tjej på Scrappiz, jag tror det är "Tilda Med Lykta" som stämpeln heter. Måste ut och kolla på Magnolias sida sen. Den var ny och oanvänd, så jag blev glad att jag fick den lite billigare oxå...Nu blev man lite sugen på att börja med julkorten, men dom får vänta ett tag till faktiskt - de är ju inte ens midsommar än.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...