onsdag 26 augusti 2009

Altrat En Kalender

Nu har jag altrat min första kalender, denna blev till en väldigt speciell vän - jag blev väldigt nöjd med den för att vara första gången, hoppas att även han blev lika nöjd som jag.


Så här blev framsidan....med PysselMyrans stämplar



...och här har vi baksidan. Första gången som jag även chalkade kinderna på hÄnglarna, helt såld blev jag i det - så nu kommer jag att göra det på alla stämplar jag gör....

5 kommentarer:

Unknown sa...

vilken härlig kalender det blev!!

Malin sa...

den blev jättefin! =D Jag har oxå börjat chalka kinerna på mina "gubbar". Det blir ju sååå fint =)

Kram
Malin

mias pysselverkstad sa...

hejsan! vad kul att du gillade min adventskalender=) pappret köptes på landstoken förra året. Jag hoppas att hon har såna kvar för jag vill ha fler i den serien! Jag har använt samma papper till allt ihop (nästan fick bara kompletera till insidan av några lådor) Så lådorna är baksidan av snögubbe pappret=) Vilken himla fin sida du har! tack för titten! Trevlig helg // Mia

mias pysselverkstad sa...

Hejsan. Kul att du gillade designen på min blogg=) Det tog tid men tillslut så lyckades jag knopa ihop till den! Vad är det du vill ha hjälp med? Kanske kan jag hjälpa dig. ge dig tipps på hur jag gjorde=)
/ Mia

Li@n sa...

Hej vad roligt att se att du är på gång igen (mer än man kan säga om mig ;o/ Jättefin kalender du gjort, gissar att mottagaren är väldigt nöjd.

Kram kram
Lian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...