onsdag 8 juli 2009

Jag Är Ledsen...

Ja många har nog undrat om jag gått under jorden eller vad jag nu gjort eftersom att jag inte har skrivit något här inne eller på de forum jag är med i sen....ja säkert i december-januari.

Men först kom min depression med både medicinering och kurator, sen kom allt med min dotter om utredningar hit och dit och som inte det vore nog så dog datorn för mig. Jag orkade helt enkelt inte!!

Så det här med stämplar å scrap blev tyvärr inte min första prioritering. Min fokusering i första hand var att kunna ta mej genom dagen, ta hand om mina barn och att försöka må bättre.

Jag hoppas att ni där ute inte är allt för ledsna och sura på mig!!! För jag mår så dåligt över att jag inte ens har hört av mig, vet att det inte är en ursäkt efter allt som har hänt....men tyvärr så blev det som det blev ändå....

3 kommentarer:

Mitt liv som fyrbarns mor sa...

Ja då är de nog dax att titta in på denna blogg =)
Den är ju super mysig och vilka härliga askar, kort med mera du har pyzzlat ihop Gumman.

Kram på dig

Laila sa...

Åh shit att allt ska hända samtidigt. Depression precis när man behöver den för dottern. Vad är det hon går igenom för utredning?

Sköt o dig med dina egna känslor också! Har själv gått igenom det och har det emmelanåt fortfarande kämpigt.
Hör av dig om du vill och behöver!

Teres sa...

Känner väl igen mej i det du skriver om depression och att all ork fullkomligen tar slut. Lider själv av depression/ångest och har även bloggat lite om det själv.

Hoppas att det snart går åt rätt håll för dej och att du får gå i bra terapi. Kram/ Teres

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...